Om

YOGA


 

 

Känner du att du har behov av att slappna av genom yinyogan och få ny energi? Känner du dig trött, överstimulerad, stressad, har humörsvängningar, mycket tankar som snurrar, känner ett behov av att fylla på med energi eller har för mycket energi då kan yinyogan hjälpa dig. Eller känner du dig stel, så är yinyogan särskilt lämpad för dig.

 

Yinyoga är en lugn yoga bestående av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet.

 

I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att slappna av i musklerna och inte gå så djupt i stretchen samt att hålla positionen en längre stund. Yinyoga passar alla. Med hjälp av av filtar och bolster, kan du anpassa positionerna efter dina egna förutsättningar.

Forskning om yogans hälsoeffekter: https://www.idrottsforskning.se/yogans-halsoeffekter-vad-sager-forskningen/

 

Är ni en grupp på 4-5 personer har ni också möjlighet att boka in en egen yinyogaklass på en dag och tid som passar er.

 

Yinyogaklass i SMEDBY med begränsat antal platser (ställs in vid färre 4 deltagare).

SÖNDAGAR kl. 16.00 - 17.00, 17.30-18.30 och kl. 19.00-20.00. 

 

Nya tider i april och maj:

 

TiSDAGAR 17.30-18.30 och TORSDAGAR kl. 19-20. För dessa tider skicka en intresseanmälan till marja@coachadittliv.se

 

Kostnad 185 kr/gång. Prova på första gången: 120 kr.

Klippkort: 5-kort 900 kr eller 10-kort 1 700 kr. 

 

Om du har friskvårdsbidrag av din arbetsgivare kan du lämna in kvittot på ditt köp. Om din arbetsgivare samarbetar med Wellnet och ePassi så går du via dem för att använda ditt friskvårdbidrag.